PRODEJ MATERIALU
Zobrazuji všech 15 výsledků
Tato káva se vyznačuje komplexními tóny citrusů a koření, které v dochuti doplňuje hnědý cukr. Je fantastická především na přípravu filtrované kávy, kdy se projeví její delikátní acidita a sladkost.
Příjemná káva se střední kyselinkou, s tóny lískových oříšků, kořeněným aroma a komplexním profilem.
Kubánská káva se může pochlubit nejen téměř nulovou aciditou, ale také příjemně jemnou a sladkou chutí. Charakteristické jsou výrazné tóny hořké čokolády a karamelu s dozvukem tónů oříškových. Má bohaté aroma a můžete cítit i lehce kouřový nádech.
Dekofeinovaná káva z Kolumbie. Pro odstranění kofeinu je u této kávy využita metoda Swiss Water.
Lehká a jemná chuť, mírně kořeněná s čokoládovou plností, ve které se mísí oříšky s nádechem vinné révy. Tělo je lehčí a krásně sametové. Každý doušek této luxusní kávy uzavírá mírné citrusové aroma. Káva je ceněna pro svoji příjemnou ovocnou kyselost.
Tato káva pochází z malých farem v nadmořské výšce 1400 až 1800 m.n.m. Patří mezi vyvážené kávy se sladkou chutí, tóny čokolády a lehkou vinnou kyselinkou.
Sladká káva s příjemnými tóny hořké čokolády, lehce ovocná s mírnou pomerančovou kyselinkou, střední tělo, komplexní chuť.
Chuť je jemná se středně silným tělem. Chutná po pražených ořechách a hořké čokoládě s velmi jemnou typickou aciditou s tóny vysokohorských bylin .
Velmi kvalitní káva odrůdy Coffea Arabica z horských plantáží střední Ameriky.
Káva se pěstuje v nadmořské výšce okolo 1500m.n.m. Celkově vyvážená chuť s ovocnou aciditou s nádechem jablka, čokoládovou hořkostí a delší dochutí s vanilkovým aroma.
Káva z Peru, která vyznačuje velmi jemnou, nasládlou a vyváženou chutí s minimem kyselosti a příjemným aroma.
Nadchne Vás svou sladkostí, komplexním tělem a tóny rebarbory, které doplňuje ovocná acidita.
Jednodruhová plantážní káva špičkové kvality.
Plantážní jednodruhová káva z oblasti Malabar je gurmánská káva , která je skutečně unikátní
100 % robusta prvotřídní kvality z Vietnamu.